2019-12-23 08:36:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Érzékeny hangulatban van

Napi horoszkóp december 23-ra 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Halak jegyében álló Hold jól illik ehhez az ünnep előtti naphoz. Ebéd után már ön is megengedheti magának, hogy pihenjen, kerülje a stresszt a bevásárlásoknál és a takarításnál. Egy összebújós, romantikus este vár önre.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kellemes lesz este, emiatt ma a kényelem kapja a fő hangsúlyt. Óvatos természetével sikerül enyhíteni a feszültséget, ami sokakat kínoz ebben a karácsony előtti időszakban. Fogyasszon sok vitamint, alaposan mosson kezet, és időben feküdjön le aludni, nehogy betegen kelljen töltenie az ünnepet
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy jó könyvön kívül nincs is most másra szüksége, hogy boldog lehessen…. Sajnos lehet, hogy épp ez nem adatik meg a karácsonyi teendők miatt. Azért próbáljon egy kicsit pihenni is. Gyűjtsön erőt a holnapi nap feladataihoz!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A bolygók arra figyelmeztetik, hogy jó lenne, ha kicsit összeszedné magát. Gondolja át, hogy az életének melyik pontjára kellene jobban koncentrálnia, és melyik terület az, amin változtatnia kellene!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Írja fel a kiadásait, és gondolja át a költségvetését. Elképzelhető, hogy az a szerencse éri, hogy több pénze maradt, mint hitte!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Érzékeny hangulatban van, jól válogassa meg, hogy milyen emberekkel veszi körbe magát. Most könnyen átveszi mások szomorúságát, de a vidámságát is! A rosszindulatú személyek is könnyebben megsebzik mint máskor, ezért ha valakit nem kedvel, akkor most kerülje el az illetőt.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma nagyon türelmetlen lehet, és mindent egy csapásra el akar intézni, hogy végre pihenhessen és a családjával tölthesse az időt. Bár ez teljesen érthető, azért próbálja fékezni magát. A nagy kapkodásban elfelejtkezhet valamiről, ami pedig fontos lenne.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai napon a kelleténél távolságtartóbbnak mutatkozhat. Pedig kár lenne ezt a szép a szép napot az udvariatlanságával elrontania. Legyen kedves azokkal az ismerősökkel is, akiket annyira nem szívlel.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma kifejezetten jó napra számíthat. Ha egy családtagjának még nem szerezte be a karácsonyi ajándékot, akkor most lesz egy szuper ötlete, amit ráadásul könnyen meg is valósíthat. Délután kellemes meglepetésben is lehet része, akár váratlan vendégek formájában is.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most muszáj közölnie az akaratát a többiekkel! Nem szabad kitérnie a konfliktus elől, mert akkor sok bosszúságot vesz a nyakába.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ki kellene használnia az időt arra, hogy pár órás pihenőt tartson, vásároljon magának valami finomat, és egy kicsit feledkezzen meg a karácsonyi stresszről. Fontos, hogy ma már ne végezzen nagyobb beszerzéseket.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Valaki nagy szívességet tett önnek a múltban, amit a mai napon alkalma lehet viszonozni. Talán nem is konkrét, anyagi segítségről van szó, inkább érzelmi támogatásra van szüksége az illetőnek. Szép estére számíthat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: